Gardiner

Leder du efter en, som kan stå for syning af gardiner efter mål?

Syning af gardiner efter mål I mange farver og kvaliteter

Leder du efter en, som kan stå for syning af gardiner efter mål? Hos Sy-Fidusen i Kværndrup tilbyder jeg syning af gardiner efter mål i mange forskellige farver og kvaliteter. Jeg laver typisk gardiner efter mål til private i Kværndrup, Ringe og på resten af Fyn, men har du en virksomhed, der trænger til nye gardiner, er du velkommen til at kontakte mig.

Med professionel syning af gardiner efter mål kan du få de gardiner, du drømmer om

Jeg har mere end 35 års erfaring i branchen, hvor jeg har syet mange unikke gardiner af forskellig karakter og materialer.​

Står du og mangler helt nye gardiner, kommer jeg gerne forbi og tager mål samt tager en snak med dig om, hvilken type stof, du kunne tænke dig til dine gardiner. Jeg har en masse gode idéer, men er naturligvis meget imødekommende over for dine ønsker og præferencer.

Med gardiner efter mål kan du få syede gardiner, der passer perfekt til din bolig og dine ønsker. Du kan også få dem præcis i det stof og eventuelle mønster og farve, du gerne vil have.

Sammen finder vi den ideelle løsning for dig. Jeg har altid gode priser og leverer høj kvalitet, så kom til mig, hvis du er på udkig efter en professionel, der kan stå for din syning af gardiner.

Få færdigsyede gardiner efter dine ønsker

Når du bestiller gardiner efter mål, sikrer jeg mig, at længden er korrekt og kvaliteten i top. Jeg er meget detaljeorienteret og kvalitetsbevidst, hvorfor din opgave med syning af gardiner, er i sikre hænder hos mig.

Har du særlige ønsker til, hvordan udformningen skal være på dine færdigsyede gardiner, er det intet problem. Det er dine gardiner.​

Jeg har fokus på dine behov, hvorfor langt det meste kan lade sig gøre, når du er kunde hos mig.

Ønsker du dig nye gardiner i lækre materialer? Kontakt mig for et tilbud på syning af gardiner efter mål

Skal du have nye gardiner efter mål, der passer perfekt til din bolig, er du velkommen til at kontakte mig for en nærmere aftale om syning af gardiner.​

Du kan kontakte mig på telefon 28 72 77 18 for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Du er også velkommen til at kigge forbi systuen i Kværndrup, der er beliggende imellem Svendborg og Odense tæt på Ringe. Få en rutevejledning her.​

Kontakt